Használt laptop vásárlása Asus töltővel

használt asus laptop töltő

Használt Asus laptop új, gyári töltővel

Amennyiben ambícióidat és felhasználói igényedet kielégíti egy használt laptop vásárlása vagy esetleg szervizben felújított tablet beszerzése, ezek megvásárlásával komoly összeget takaríthatsz meg. Családi költségvetésedből nem feltétlenül kell sokat áldoznod erre. A legtöbb webáruházban tartozékokat és kiegészítőket is vásárolhatsz. Használt Asus notebook megvásárlása előtt sok egyéb mellett az akku épségét, az érintőpad érzékenységét vagy a képernyő sértetlenségét is ellenőrizd döntésed előtt. Még ha megfelelőnek is találod a töltő állapotát, ebből – már csak alacsony ára okán is – célszerű újat beszerezned.

Felújított és használt Asus laptop olcsón

Alkatrész árak webáruházban – használt laptop árak

Ha az internet elérése a fő célod, a használt laptop vásárlásnak egyértelmű és legnagyobb előnye a beszerzendő mobil (transzferábilis), azaz hordozható számítógép kedvező üzleti ára, amely gyakran csak a fele vagy még kevesebb az azonos típusú új gép árának. Meghatározó tényező még az is, hogy egy friss, legújabb laptopmodell újonnan mindig viszonylag drága, miközben ugyanannak a notebook készüléknek hónapokon belül jócskán csökken az ára. Ebből következően használt-cikk gyanánt még alacsonyabb szerviz-áron juthatsz hozzá. Mindenkinek magának kell eldöntenie, szükségét látja-e mindenképpen egy vadiúj laptopnak, avagy felhasználási igényeit kielégíti a használt portéka is. Esetleg szervizben felújított notebook vagy tablet is szóba jöhet, mely megvásárlásával  – írtuk fentebb! jelentős összeget takaríthatsz meg – ebből a különbözetből laptop tartozékokat és kiegészítőket vásárolhatsz.

Vásárlás előtt figyelj az ár/érték arányra

Notebook szerviz szolgáltatás a készülékek felújítása. A behozott Asus laptopok eladás előtt karbantartáson esnek át. Szakemberek által ajánlott budapesti szervizekben a használt laptop vásárlás garanciális. A működés technikai háttere pedig adott.

Olcsó Asus, Dell, Lenovo, HP és Apple notebook választás Budapesten – kedvező akku és töltő árak

Érdemes megvizsgálni használt laptop megvásárlása előtt az állapotát. Sok egyéb mellett ellenőrizd a beépített érintőpad érzékenységét és a képernyő karcmentes láthatóságát nappali fényben. A klaviatúra érzékenysége, a finom érintésre működő fekvőegér gyorsasága, a felcsatolt vagy beépített kamera és mikrofon, és a számtalan más külső eszköz csatlakoztatásának lehetősége a laptopot univerzális mobil PC-eszközzé teszi. Éppen ezért használt notebook vásárlás előtt figyelj az ár / érték arányra és tüzetesen ellenőrizze a notebook alkatrészeit. Jó-e a tölthető és cserélhető akkumulátor, rendelkezik-e kompatibilis töltő adapterrel. Az utóbbi két tech egység a használat során veszít értékéből. Ha a szerviz nem cserélte újra leendő Asus gépeden, fontold meg új aksi és eredeti laptoptöltő vásárlását.

Dönts emellett: vásárolj webáruházban alig használt noteszgépet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük