Infrasugárzók: élelmiszer- és vendéglátóipar

Élelmiszeripari termékek infravörös besugárzása több célból történhet. A szállítószalagon lévő élelmiszer hőmérsékletét növelhetjük ezzel. A technológia sikeresen alkalmazható például a csokoládé megolvasztására és karamella készítésére a cukrászatban. Eközben a hőmérséklet-szabályozás elengedhetetlen olyan környezetben, ahol a túlmelegedés robbanásveszélyhez vezethet. A melegítésen túl az eljárás más célokat is szolgálhat, például fertőtleníti a…

A teljess cikk

Infratermékek. PR-cikk-gyűjtő weboldal

Projekt 2022: infratermékek a lakásban A webáruházakban megvásárolható legtöbb infratermék rendelkezik termosztáttal és a falra szerelhető alaptípusukon túl sokukhoz tartólábakat is ellátják, így igény esetén mobil fűtőeszközként is használhatja a vásárló. Sokukat lakószobákba szánja a gyártó, de irodákba, műhelyekbe, bemutató termekbe vagy kiegészítő fűtésként nagyobb beltéri helyiségekbe is elhelyezhetők. Kiegészítő…

A teljess cikk