Technológia, gépek, működés, ipar

Léghűtő gépek – mobil klíma – ipari hűtés

mobil hűtő gépA hűtéstechnikában járatos szakemberek pontosan tudják, mit jelent az evaporatív vagy adiabatikus léghűtés – és hogy mire mire jó? Az innovatív technológia a víz párolgás okozta hőelvonásának a gyakorlati felhasználását jelenti a klimatizálásban. Mivel a víz magas fajhőjéből és hőkapacitásából eredően párolgása során fajlagosan sok energiát, tehát hőt von el környezetétől, az eljárás hatékony a léghűtésben. A párásító hűtő gép környezetbarát és energiatakarékos.

Fő felhasználási területei ennél fogva az ipari alkalmazásban keresendőek, de a mezőgazdaság és szolgáltatóipar is érintett. Az említés szintjén:

  • öntőüzemek, kohászati csarnokok hűtése
  • istállók, üvegházak nyári hűtése
  • szórakozóhelyek, éttermi teraszok kültéri hűtése

Egy budapesti irodaház alapfelszereltségéhez hozzátartozik a klímaberendezés. Ez leginkább a hagyományos elven működő légkondicionálók használatát jelenti. Ezekkel a készülékekkel szemben, illetve ezek kiegészítéseként közvetlen evaporatív / adiabatikus léghűtést alkalmazva kis beruházási költséggel gazdaságos hűtési rendszer létesíthető.

Ipari mobil hűtők – klímaberendezések

mobil hűtő - ipari klíma

Ipari mobil klíma használata – léghűtők

Mobil ipari klíma: nagy beltérrel rendelkező üzemi helyiségek hűtésére tervezett léghűtő gép. Ott használják, ahol nem célszerű helyhez kötött, stacionárius  klímaberendezést telepíteni.

Ipari rendeltetésű mobil hűtők felületén vezérlőpanelt helyeznek el, mely megjeleníti a felhasználói beállításokat, a pillanatnyi leadott teljesítményt. Meghibásodás esetén a hibakódokat jeleníti meg. A termék beépített termosztáttal és öndiagnosztikai rendszerrel is fel van szerelve. A könnyebb mozgathatóság érdekében a webáruházakban kínálatában szerepló modellek kerekekkel vannak felszerelve. Ilyen például a HydroPort 24 mobil hűtő. A gördíthető vagy padlón álló mobil légkondicionálók alkalmazási területei változatosak.

Ipari klímák – Mobil hűtés előnyei

mobil hűtés

Előnyük, hogy az evaporáció
elvén működő elektromos hűtőberendezések energia-hatékony hőelvezetést biztosítanak az ipari termelés érintett területein. Így például öntőüzemekben vagy hőmérséklet-érzékeny szerverek elhelyezésére szolgáló termekben. Léteznek mozgatható kondicionáló gépek is. A mobil termékek gyártói érdekeltek az innovációban, elkötelezett abban, hogy új módszereket találjanak z energiafogyasztás csökkentésére.

Több információ, szakmai irodalom a mozgatható ipari hűtők előnyös működéséről << itt olvasható. Lásd még ugyanitt: Weboldal optimalizálás, prémium linképítés árak. Honlap Seo Télikert és terasz építés Budapest.

Webáruház kulcsszavas keresőoptimalizálása

mobil hűtők működése

Mobil klímaberendezések működése

Tegyük fel, hogy egy budapesti cég ipari mobil klímaberendezéseket forgalmaz webshopján keresztül. A cég eminens érdeke, hogy mobil klíma kulcsszóra előresorolódjon a Google találatok között. Ez ez úgy érhető el, ha a termékoldal tartalma a lehető legrelevánsabb a hűtéstechnológia kulcsszavaira nézve. Továbbá ha keresőbarát, optimalizált formában jelenik meg a weboldalon. Plusz ha elegendően sok, minőségi és erős backlink mutat rá. Ennyi lenne a célirányos keresőoptimalizálás lényege, amely segítségével az ipari hűtőberendezések webáruházát is sikerre vihetjük.

Ezt szolgálják a témában írt linképítő SEO PR cikkek és a tartalommegosztások a közösségi marketing eszközeivel. Weboldal optimalizálási technikák a gyakorlatban.

Beépített teraszon hűtés-fűtés

teraszhűtő mobil klímaMobil klímaberendezésekre szükség lehet nyári forróság idején. Hiába nyitunk ablakot. Kevésnek bizonyulhat a külső-belső reluxa. Üvegtető alatt igen forróvá válhattak a felmelegedő bútorok. Fullasztó hőség alakulhat ki télikertünkben. Az ilyen beépített terasz klímáján egy sima ventilátor nem segít.

Hogy július közepén mégis használhassuk a létesítményt és növényeink se süljenek sárgává, párahűtő berendezés beállítására van szükség. Állandó légkondicionáló telepítése elég költséges lenne a rövid nyári időszakra számítva, ezért szakemberek szerint költséghatékonyabb a beépített kerti teraszt hűtő mobil klíma beüzemelése. Ezek a kültéri párásító léghűtők voltaképp olyan ventilátorok, amelyek adiabatikus hűtést valósítanak meg. Víztartályuk több órányi működést biztosít.

Hozzászólások lezárva.