Új pr-cikkgyűjtő oldalak linkmegosztásra

A SEO jellegű cikkgyűjtő portálok létesítése konkrét célból történik. Jelesül, hogy helyet adjanak azoknak a Public relations anyagoknak, amelyek üzleti célú oldalakra, például webáruházakra mutató linket tartalmaznak. Az ilyen tartalommarketing eljárás javítja a céloldal Google-helyezéseit. Nő az organikus forgalom, növekszik a bevétel. Éppen ezért a PR-cikk-elhelyezés fizetett keresőmarketing szolgáltatás.

SEO PR-cikk oldalak linkelhelyezésre

Azonban új és újabb cikkgyűjtő portálok létesítésével az a gond, hogy ha új domain alatt indulnak, akkor keresőmarketing értékük, linkerejük is szinte a nulláról indul. Mi több, a Google sem feltétlenül találja meg őket azonnal, illetve ha mégis, az indexelés lehet hiányos. Értve ezen, hogy ha maga a portál meg is jelenik az indexben, az egyes cikkek nem feltétlenül. Legalábbis nem azonnal, hanem akár több heti késéssel. És nem mind, csak egyik-másik: esetlegesen, látszólag véletlenszerűen.

Linképítés szempontjából ez veszteség: ha a Google nem látta a linket, nyilván pozíciójavító hatása sem lehet. Ezt az anomáliát úgy küszöbölhetjük ki, ha közlőhelyet és annak publikációt weboldal optimalizálás alá vesszük. Azaz elérjük, hogy keresőbarát legyen, továbbá pedig külső hivatkozásokkal támogatjuk. Ennek köszönhetően a marketingszövegekben szereplő minden backlink egyre effektívebb hatást válthat ki.

Az is jó megoldás, ha szert tudunk tenni értékes domainokra és azok alatt indítunk céljainknak megfelelő új honlapot. De a SEO-munkát ez esetben sem spórolhatjuk meg.

Pr-cikk.hu oldal új domain alatt

A leírás szerint a címben említett legjobb PR-cikk oldal azonnali link elhelyezés formájában nyújt keresőmarketing szolgáltatást. Célközönség: saját online reprezentációval rendelkező budapesti vállalkozások. A termékek, árucikkek, online szolgáltatások, webáruházak kínálatának ismertetése és bemutatása marketing szöveg közreadásával, készen kapott és előzetesen optimalizált, fizetett cikkek megjelentetésével történik. A linkelhelyezés elengedhetetlenül szükséges az organikus találatok közötti Google előresoroláshoz. A tájékoztató szerint a honlap SEO és a PR-cikk linképítés ára 2022-ben igazodik a Ft/€ árfolyamhoz.

SEO linképítő weboldal: Piréz honlap műhely

A Google helyezés javító honlap műhely Piréz örökség. Eredetileg egy időközben megszűnt gyermekintézmény volt a Piréz Gyerekműhely. A Magyarországon élő bevándorló gyerekek és családok integrációjára szakosodott, játékos foglalkozásokra épülő gyerekközpont volt a 2010-es években. A szervezet honlapja megszűnt, domainja szabaddá vált. A piréziánus hagyományokat követő szakember ma a webhelyen SEO szolgáltatások tesz elérhetővé. Ezek között kielt szerepet kap a weboldal optimalizálás és a marketing szövegek megjelentetése. Megismerhetők a PR linképítési árak, kérhető keresőmarketing tanácsadás. Hivatkozás található szakértői szolgáltatásokra. Korábbi projet kulcsszava: Laptop Szerviz Budapest.

Könyvek: volt egyszer egy Új Mandátum Kiadó

Főleg szoció témákkal és társadalomtudományokkal foglalkozó könyves műhely volt az Új Mandátum Könyvkiadó Budapesten. Folyóiratokat is gondozott (Emberhalász, Hatodik Síp). Megszűnése után honlapja még egy ideig működött, de a MOZ DA 21 értékű domain előfizetését nem újították meg, parlagon hevert hosszú évekig. SEOPRIMA WEBMAGAZIN címen tartalommegosztó cikkmarketing weboldalként indult újra.

A linkmegosztó portál termékek, szolgáltatások, árak és online vásárlás témában erős. Az árucikk ajánló oldal alcíme SEO Budapest Mandátum Portál. Profilja: művészet, irodalom; filmek, könyv kiadó, képzőművészet. Megjelent új könyvek. SEO PR cikkek – linképítés és weboldal optimalizálás – Fizetett cikk elhelyezés legjobb linkmegosztó honlapokon az organikus Google helyezés javítása céljából.

Hozzászólások lezárva.