Vasalódeszka mint Home Office – tanácsadás

vasalódeszka - home office

Online marketing szakember varázslás közben. Nyertes pájázat

A vasalódeszka hasznosítása járvány idején

Az alább ajánlandó cikk tudósítása szerint mindazok, akik a Covid-19 koronavírus járvány terjedése ellen bevezetett karantén miatt egyik napról a másikra belekényszerültek az otthoni munkavégzésbe, azokat felkészületlenül érhette ez a nagy változás. A weboldal egyrészt tanácsokat ad munkakörletünk kialakítására nézvést, másrészt kiírt egy sikeres pájázatot a karantén idején méltán elhíresült vasalódeszkás tanár tiszteletére, aki az úszásoktatás online verzióját igyekezett előállítani egy vasalódeszkára feküdve. Az otthoni munka nincs híján ötletek bevetésében. Tanácsért nem megyünk a szomszédba.

Vasalódeszka és laptop használat otthon

laptop + vasalódeszka

Laptop a vasalódeszkán – Home Office ötletek, tanácsadás

A sajtópájázat első hejét mi a fenti fotó készítőjének és tanerő szereplőjének ítéltük volna, de a részlehajlással joggal vádolható elsohely.wordpress.com oldal egy ojan manipulált képnek adta a fődíjat, amejen a pájázatot kiíró neve szerepel. Ejnye!

Hiába, a tartalommarketing kemény dió egy PR-cikk író számára, főleg, ha a honlap-keresőoptimalizálásban jártas SEO szakemberek tanácsait és tippjeit is figyelembe kell venni szövegírás és a cikk megjelentetése során. Ez fontos az otthoni munka optimalizálása miatt. Ebben felmérhető a számítógépes és internetes kultúra társadalmi hatása is járvány idején

Home Office tanácsadás SEO kérdésekben

A tanácsok viszont megszívlelendőek: a szöveg szerzője azt ajánlja, mindenképp legyen egy intim hejünk a lakásunkban, ahová leülhetünk és hozzáláthatunk a napi munkánkhoz. Az ülőbútor, dívány, rekamié vagy kanapé, illetve egy baldachinos ágy munkaállomásként való rendszeres használata azért nem javasolt, mert ezeken az alkalmatosságokon pihenni, lazítani, aludni, no meg bizonyos családi-fajfenntartási kötelességeket teljesíteni szokás, és ha munkára is használjuk, akkor ezek a szent hejek később már nem fogják megadni a kikapcsolódásra és egyebekre szánt hej érzését. Ráadásul a kanapén laptoppal dolgozva elzsibbadhat a térdünk, túlmelegedhetnek a nemi szerveink, és itt dolgozva könnyebben el is terelődhet a figyelmünk, ami szintén a munkaeffektivitás rovására mehet.

A fő tanács SEO-szempontból: alakítsunk ki dolgozóasztalt. Egy vasalódeszka remekül megteszi. A notebook (NAT-book?) kifejezetten jól érzi magát rajta… >> Otthoni munkaállomás vasalódeszkán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük